Het Houten Huisje

Achter een charmante witte Veluwse woonboerderij (1880) is een voormalige boerenstal omgetoverd tot een fijn gastenverblijf met leuke kleine details en bovendien een uniek vrij uitzicht over de weilanden. In de zomermaanden genieten van de zonsondergang of een boek lezen in de aanwezige lounge chairs en in de wintermaanden luisteren naar de stilte van de natuur, samen staren in de brandende kaarsjes en genieten van een heerlijk glas wijn. Met alles is rekening gehouden om het u, als gast, naar de zin te maken. Gastvrijheid vanuit het hart, is naast de sfeer en het comfort, een belangrijk kenmerk van deze Bed & Breakfast. Een plek waar je thuis komt bij jezelf!

De indeling van het verblijf is creatief en speels, onder andere doordat de zogenaamde "walk in" badkamer zich centraal in de ruimte bevindt. Daardoor ontstaan er vier aparte ruimtes. Een zitgedeelte met heerlijke fauteuils, een eetgedeelte met een fijne tafel, bankje en stoelen, een deel waar de pantry zich bevindt en tot slot een ruimte met een heerlijk comfortabel 2-persoonsbed. Twee openslaande deuren naar een houten privĂ© terras maken het plaatje compleet. In de wintermaanden wordt dit design huisje verwarmd door middel van een vloerverwarming.

Heerlijk genieten onder de Grohe design regendouche of de Rain O2 spray handdouche! De centrale badkamer is van bijzondere kwaliteit en straalt luxe en comfort uit.

De pantry is van allerlei gemakken voorzien zoals een waterkoker, Nespresso koffie-apparaat, melkschuimer, koelkastje, borden, kopjes, bestek etc. De pantry is niet geschikt voor het koken van warme maaltijden! Wil je eventueel iets opwarmen dan is het mogelijk om daarvoor gebruik te maken van de keuken in onze boerderij!

Naast romanticirustzoekers en levensgenieters is dit bijzondere huisje uitermate geschikt als retraite plek of als bruidssuite! Graag maken wij van uw verblijf een onvergetelijke herinnering.

Maar ook voor zakelijk verblijf een fijne plek om even te ontsnappen aan de snelheid van het werkende leven!

Controleer direct de beschikbaarheid van het Houten Huisje op de reserveren-pagina of bekijk onze tarieven.

winter