Tarieven

NIEUW! "JIJ op nummer 1" bij Slapen op nummer 1.

Zelf weet ik maar al te goed wat het betekent om mezelf op nummer 1 te leren zetten. Door de uitdagingen in mijn persoonlijke leven heb ik al jong een pad gezocht waarin ik vertrouwen, bewust zijn, rust en groei zocht. Na een carriere in het bedrijfsleven in de Randstad, verhuisden we met ons jonge gezin naar de Veluwe. Een 6 jarige opleiding in de Klassieke Homeopathie vervolgde ik met de opening van mijn eigen praktijk. De verbinding tussen lichaam en geest en het zelfherstellend vermogen van ons prachtige lichaam gaf mij de tools in handen om een betekenisvol leven te gaan leven. Het waren de eerste daadwerkelijke stappen op mijn pad van transformatie.  In 2010 werden we geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte bij onze jongste zoon. Wat mij nog dieper aanzette tot het leven uit mijn harte energie en hogere weten. Van angst naar vertrouwen van hoofd naar hart.

Ons lieve houten huisje op ons erf bij onze Veluwse boerderij is ontstaan als een plek om rust en ruimte in mezelf te ervaren. Dat wat ik mezelf gunde wilde ik delen met anderen. Bijzonder is dat de afgelopen jaren steeds meer mooie vrouwen ons houten huisje al weten te vinden. Even weg van de waan van alle dag, opladen, ordernen, terugkijken en uiteindelijk vol nieuwe inzichten weer huiswaarts te gaan."Thuis komen" bij jezelf door de rust en de stilte en de inspirerende, wezenlijke gesprekken. Het delen, het gehoord en gezien VOELEN begint bij door jezelf toestemming te geven om er alleen op uit te trekken, de rust en de stilte toe te laten; daar waar het voelen en innerlijk weten begint. Geef zelf aan wat JIJ nodig hebt deze dagen en samen kijken we hoe we dat voor jou zo optimaal mogelijk kunnen organiseren. 

Speciaal voor jou: 3 overnachtingen, met uitgebreid vegetarisch ontbijt. En om je te helpen voelen en in contact te komen met wat JIJ nodig hebt verzorg ik  1x een voetzonereflex- en/of een energetische metamorfose voet/beenmassage volgens de TCM (60 - 90 minuten) inclusief coachingsgesprek. Je hoofd leegmaken en fysiek opladen, je eigen hart weer voelen kloppen door over de mooiste wandelpaden bij ons in de veluwse bossen te verbinden met de natuur, JOUW natuur! JIJ OP NUMMER 1! 

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden, geef bij je reservering aan wat het beste bij jou past!

"JIJ op nummer 1" arrangement op basis van 3 nachten is € 355,- incl. voetreflexmassage en coachings/klankbord gesprek op meerdere momenten

"JIJ op nummer 1" arrangement op basis van 2 nachten is € 255,- incll. voetreflexmassage en coachings/klankbord gesprek

Retraite verblijf 2 nachten inclusief ontbijt € 195,-

Mocht je meer informatie willen stuur me dan een berichtje op mijn 06 nummer 06-23997184. Mocht je op bepaalde dagen willen komen die in de kalender dicht staan, stuur me dan een berichtje. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Lieve gasten, vanaf heden is het ook mogelijk de B&B te reserveren zonder ontbijt. Minimaal 2 overnachtingen zonder ontbijt is dan € 215,- (extra overnachting is € 105,-) 

B&B voor 2 personen bij minimaal 2 aansluitende nachten is € 250,- (extra overnachting is €110)

De prijs is inclusief: 

  • Uitgebreid ontbijt (aangepast ontbijt ivm dieet of een allergie in overleg altijd mogelijk)
  • Opgemaakte bedden, badhanddoeken, shampoo, douchegel
  • Wifi
  • Onbeperkt koffiecups en biologische thee, opschuimmelk, melkcups
  • Inclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
  • Gratis parkeren op ons erf
  • Afgesloten fietsenstalling/oplaadpunt electrische fietsen
  • Rust, ruimte, privĂ© uitzicht over de Veluwse weiland

Een verblijf in het houten huisje cadeau geven aan jouw vrienden of familie? Wij sturen graag onze B&B cadeaubon per mail naar je toe!

 

Arrangementen bekijken.

winter